Lettertype: //


De oefentherapeute Mensendieck

Ingeborg Gerritsen is in 2002 afgestudeerd aan de opleiding voor oefentherapie Mensendieck te Amsterdam. Na verscheidende waarnemingen, heeft zij een praktijk overgenomen in Laren en in Den Haag. Woonachtig in de Zaanstreek, bleef zij op zoek naar een praktijk in deze regio. Sinds juli 2008 heeft zij de praktijk in Purmerend overgenomen. 

Naast het behandelen van patiënten, doet Ingeborg Gerritsen verscheidene andere werkzaamheden zoals: volgen van cursussen, begeleiden van stagiaires, bijwonen van intercollegiale overleggen. Zij is gespecialiseerd in chronische pijnklachten, slaapproblemen, klachten van het bekken (zoals SI-problematiek, bekkenpijn tijdens en na de zwangerschap en incontinentie-problematiek) en klachten van de wervelkolom (zoals scoliose). 

 
  • Lid VvOCM (Vereniging voor Oefentherapie Cesar en Mensendieck)
  • Kwaliteitsregister Paramedici t/m 2018 79905105993
  • Lid van het Netwerk Chronische Pijn.


U kunt op twee manieren bij de oefentherapie Mensendieck terecht komen

Een behandeling duurt 30 minuten. Het aantal benodigde behandelingen is sterk afhankelijk van de duur en ernst van uw klachten en de mate waarin u actief bezig bent met de adviezen, correcties en oefeningen die u van de oefentherapeut mee krijgt. 

U dient bij verhindering afspraken minimaal 24 uur van te voren af te zeggen. Doet u dit niet, dan wordt het NO-SHOW tarief bij u in rekening gebracht. Dit is 75 % van het tarief en kan niet worden vergoed bij uw zorgverzekeraar. Dit om de therapeut tegemoet te komen in de gereserveerde tijd, wat u terug kunt vinden in de betalingsvoorwaarden van de VvOCM. U dient telefonisch af te berichten. Een bericht op het antwoordapparaat volstaat.